Werken bij een wereldbedrijf

Remia is een dynamisch familiebedrijf met grote ambities. Hoewel we slechts één productielocatie hebben, opereren we over de hele wereld. De organisatie is continu in ontwikkeling, waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke groei.

Remia trucksRemia is al sinds 1925 een bekende naam in Nederland, maar ook ver daar buiten. Sinds jaar en dag wordt in Den Dolder, hét sauzenhart van Nederland, een breed assortiment aan sauzen, dressings, frituurvetten en margarines geproduceerd. Producten van Remia vinden hun weg over de hele wereld: je komt ze tegen in de horeca en in de supermarkt, zowel binnen als buiten Nederland! Maar Remia doet veel meer. Zo werken we veel samen met producenten in de voedingsindustrie waar de expertise, kwaliteit en ervaring van Remia goed van pas komen. Onze smaakmakers worden in een groot deel van de wereld dagelijks gebruikt. Remia is dan ook met recht een wereldbedrijf.

Familiebedrijf

Het begon allemaal in 1925 toen de grondlegger van Remia, de heer Arie de Rooij, in zijn schuur van zijn huis in Amersfoort begon met het melangeren van boter en margarine. Nu, jaren later, is de onderneming uitgegroeid tot een modern bedrijf, een toonaangevend producent van sauzen en vetten. Tot op de dag van vandaag, is Remia een familiebedrijf. Dit merk je in de open bedrijfscultuur. Er heerst een professionele, maar ongedwongen sfeer en het contact tussen collega's is prettig en laagdrempeling. Onze missie: van elke maaltijd een feestje maken! Alvast kennis maken? Onze mensen vertellen graag hoe zij het werken bij Remia ervaren.

Marktsegmenten

Remia werkt binnen 4 marktsegmenten: Retail, Foodservice, Industrie en International. Binnen Remia Retail wordt er gewerkt aan sauzen en andere smaakmakers, die je terug vindt in de supermarkt. Remia Foodservice is dé partner en leverancier voor de horeca in Nederland. Remia Industrie is gecertificeerd leverancier van ingrediënten en verpakkingen. Remia International houdt zich bezig met het exporteren van onze producten naar het buitenland. Meer informatie over Remia en de vier marktsegmenten vind je op remia.nl/over-remia.

Kom ook werken bij Remia!

Heb jij talent, ben je gemotiveerd en heb je zin om te werken bij een dynamisch en gezellig wereldbedrijf? Kijk dan of er vacatures zijn die bij je passen, of stuur ons een open sollicitatie.

Bekijk de actuele vacatures